Bloemen/planten abonnement


Er is niets beter dan een kantoor, bedrijf of restaurant met hardwerkende, enthousiaste werknemers.
Gelukkig kennen wij de ideale manier om iedereen in uw bedrijf een goed humeur te bezorgen: bloemen! De blootstelling aan bloemen kan faalangst en negativiteit reduceren en zelfs het geheugen verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat het importeren van prachtige bloemen en planten in uw bedrijf,  niet alleen een positieve uitstraling geven, maar ook de productiviteit en sfeer een boost zullen geven. 

Bloemenabonnement volledig op maat  

Wekelijks, om de twee weken of één keer per maand kan een fleurig seizoensboeket geleverd worden bij u thuis of in uw bedrijf. De bloemen worden met de nodige toebehoren, zoals een vaas of bloempot verzorgd. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en enkel te genieten!

Wat als je even op vakantie gaat? Het abonnement kan op elk ogenblik on hold worden gezet. Stuur ons hiervoor een mail en uw abonnement wordt voor de nodige tijdsduur onderbroken. 

Bent u overtuigd of hebt u nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Indien gewenst, komen we ook ter plaatse om alles tot in detail te bespreken.  

Bloemenabonnement

€ 20,00

Bloemenabonnement

€ 20,00

Relatiegeschenk

€ 25,00

Relatiegeschenk

€ 25,00