Over ons


Wilt u graag iemand in de bloemetjes zetten? Wij kunnen u ongetwijfeld een handje helpen.

Anna's Flowers biedt u steeds dagverse bloemen en planten aan, met uiterste zorg en kennis uitgezocht, zodat u steeds de beste service geniet. Door eigen inkoop op de bloemenveiling, kunnen wij zelf de kwaliteit beoordelen en onze klanten scherpe prijzen bieden.

Onze jarenlange ervaring zorgt er niet enkel voor dat u altijd de beste kwaliteit krijgt, maar garandeert ook dat wij u kunnen bijstaan bij de keuze van de bloem of plant, kleurenschikking en compositie. Om uw interieur nog meer op te fleuren,  vindt u bij ons ook een waaier aan decoratie terug.  

In de loop der jaren hebben wij ons ook gespecialiseerd in bruids- en rouwwerk, en bloemen en planten arrangementen voor bedrijven.


Bezorgservice

Wanneer u liever niet onnodig de deur uitgaat, of juist iemand anders wil verrassen met een mooie bos bloemen dan bezorgen wij deze graag! Bloemen die u via onze website besteld worden door ons samengesteld in onze winkel in Merksem en persoonlijk bezorgd door ons team van bezorgers. Wij bezorgen zowel in als rondom Antwerpen tegen een laag tarief. De bezorgkosten worden automatisch berekend bij het ingeven van het leveringsadres. Tevens kunnen wij op afspraak uw bloemen in heel België bezorgen.

NIEUWE MAATREGEL: CONTACTLOOS EN VEILIG BEZORGD

Bezorgopties Prijs Details
Afhalen in de winkel GRATIS Afhalen in de winkel: De Vlaschaardstraat 29, 2170 Merksem (Antwerpen). Ingang van de winkel bevindt zich op de Lambrechtshoekenlaan. Laat ons in het opmerkingenveld weten wanneer u de bestelling wenst op te halen.
Bezorgen in Merksem GRATIS Voor 18:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
Bezorgen binnen straal van 10 km € 5,95 Voor 18:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
Bezorgen binnen straal van 20 km € 7,95 Voor 18:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
Bezorgen binnen straal van 45 km € 15,95 Voor 18:00 uur besteld = volgende dag geleverd.

OPMERKINGEN 

  • Uw bestelling kan dezelfde dag nog bezorgd worden. Neem hiervoor contact met ons op om verder af te spreken (0484/40 96 96 of info@annasflowers.be). 
  • Wilt u leveren buiten deze regio? Neem dan eerst contact met ons op (0484/40 96 96 of info@annasflowers.be). De woorden  "te ver" staan niet in ons woordenboek. 

Veilige betaling via MOLLIE 

Over MOLLIE

Als u uw betaling heeft gedaan, dan wordt deze betaling afgehandeld door Payment Service Provider MOLLIE. Er staat dan na uw betaling STG MOLLIE PAYMENTS op uw bankafschrift. Dit betekent dat MOLLIE BV verantwoordelijk is voor de afhandeling van uw online betaling. MOLLIE BV handelt enkel de betaling af en heeft dus geen invloed op de levering van de door u bestelde producten of diensten.

MOLLI BV is een Payment Service Provider (PSP). Als PSP maakt MOLLIE het voor ons als webwinkelier mogelijk om diverse online betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact, Belfius Paybutton, PayPal enzomeer aan te bieden in onze webshop. Zo kunt u als consument uw online aankopen bij ons gemakkelijk en binnen een betrouwbare, veilige omgeving betalen.

Veilig betalen

Als u een transactie via MOLLIE verricht, kunt u er van uit gaan dat deze op verschillende manieren beveiligd is. MOLLIE dient zich als Payment Service Provider aan strenge regels te houden die betrekking hebben op o.a. de veiligheid van transactieverkeer.

MOLLIE maakt gebruik van SSL certificaten. Dit betekent dat u uw online transactie binnen een beveiligde webomgeving verricht. U kunt zelf controleren of de webpagina waar u zich bevindt, beveiligd is. Als in de adresbalk van uw browser https:// met de link van de webshop of Payment Service Provider (ICEPAY) staat, dan weet u dat de pagina beveiligd is.

! Nieuw ! Cadeaubon Antwerpen

Kies aan het einde van het bestelproces de betaalmethode "betalen via factuur" en vul uw 16-cijferige code in bij de opmerkingen.


U kunt ons vinden... 

Kom ook zeker eens een kijkje nemen in onze winkel en geniet van de verse bloemen en planten die met veel liefde en zorg naar uw wens worden samengesteld!

Anna's Flowers

De Vlaschaardstraat 29

(ingang via Lambrechtshoekenlaan) 

B-2170 Merksem (Antwerpen)