Trouwarrangement


Wij zijn ervan overtuigd dat uw huwelijksbloemen prachtig, gedenkwaardig en uniek moeten zijn. Of uw stijl nu klassiek of eigentijds, eenvoudig of uitbundig is, wij zijn fier op het leveren van creatieve en indrukwekkende bloemontwerpen, een uitstekende klantenservice en verfijnd vakmanschap om prachtige en unieke ontwerpen te maken voor uw speciale dag. We hebben een groeiend aanbod van prachtige vazen, lantaarns en kaarsen om uw bruidsbloemen te begeleiden. 

Elke bruiloft wordt tot in de puntjes gepland met het bruidspaar om zo uw eigen design te creëren. In nauwe samenwerking met u bespreken we uw wensen en delen we ideeën, zodat we uw gedachten, kleurenschema en elk thema of elke sfeer die u met bloemen wilt creëren, volledig begrijpen. In heel dit proces staan we u bij met adviezen, tips en inspiratie. U krijgt dan een volledig prijzenvoorstel van de gekozen bloemen en opties voor vazen en ontwerpen. 

Wij bieden een persoonlijke service aan een scherpe prijs. Ook staan wij in voor de levering en installatie van uw bruidsbloemen zodat u zorgeloos van uw bruiloft kunt genieten. Wij nemen slechts één huwelijksopdracht per dag waardoor u verzekerd bent van onze volledige aandacht en zorg op uw speciale dag.     

Contacteer ons of kom gezellig langs in onze winkel.